Condicions generals

Com fer la comanda?

Per realitzar la comanda només heu de seguir les indicacions que hi ha a la nostra pàgina web. Seleccioneu els articles que desitgeu i la forma de pagament i en pocs minuts es realitzarà la vostra comanda.

Condicions de compra

a) La realització d'una comanda a com suposa l'acceptació per part del client de totes aquestes condicions legals i de la resta de condicions explícites a l’avís legal i política de privacitat d’aquesta pàgina web.

b) Formes de pagament:

  • Transferència bancària
  • Recollida a la botiga
  • Contra reembors
  • TPV virtual

c) Enviaments: L’enviament es farà mitjançant Girona Missatgers. Un cop confirmat l’enviament de la comanda per part de immanens.cat, el client rebrà el seu paquet en un període entre 2 i 15 dies en funció de tipus d’enviament que s’hagi seleccionat.

L’enviament del paquet es considerarà realitzat en el moment que el transportista hagi lliurat el producte al client. El client ha de verificar el producte un cop lliurat i notificar qualsevol desperfecte en el transport en un termini inferior a les 24 hores següents a la recepció.

d) Devolucions: com no acceptarà devolucions a partir de 15 dies naturals des de la data de compra. El client haurà de pagar les despeses d'enviament de la devolució.

immanens.cat no acceptarà devolucions si el producte no es presenta en perfectes condicions.

Garantia

El període de garantia dels nostres productes és l'indicat en la Llei de garanties en la venda de béns de consum.

La garantia no cobreix: defectes causats per un desgast, pel seu ús inadequat o per defectes causats per l'envelliment o factors climatològics.

En cas de dubte, podeu trucar-nos al 972 21 21 10 o escriure’ns un correu electrònic a info@immanens.cat